2011. június 5., vasárnap

Finisben

Úgy tűnik, megvan a bemutató dátuma. Június 22. (Bár még nem szabad elkiabálni)
Izgalmas lesz! Bár messzinek tűnik a dátum, mégis szűkös ez a határidő. Aminak ugyanis rengeteg más határidős munkája van – kapós kreatív -, így az utolsó akvarellek még csak most készülnek. És akkor még mindig hátra van a tördelés, Nyiri Péter segítségével a lektorálás és a NYOMTATÁS. A nyomdának pedig kb. 10 nap kell. Közben pedig itt a Pünkösd és még egy hétvége. Ráadásul azt sem tudjuk, hogy az ISBN számot milyen kiadó nevére kérjük - és ez a legnagyobb gond -, mert egy pályázat miatt ez sem egyértelmű. Bár a kiírónak eredményt kellett volna már hírdetni, de még mindig sehol semmi. Ha keddig nincs eredmény, nem tudjuk tartani a 22-ét. Az Országos Levéltár ugyanis három nap alatt küldi meg a számot, ami nélkülözhetetlen számunkra, és csütörtökön már montírozni kellene a könyvet a nyomdában ahhoz, hogy határidőre kész legyen. Uffff…Talán ennyi, ami miatt izgalmas ez az egész véghajrá.

A hétvégén kaptam egy pár MMS-t a készülő illusztrációkról. A munkaasztalról fotózták telefonnal és még nincs tollal kihúzva, de szerintem így is látszik, hogy mennyire igényes lesz minden kép. (Ami, ne ölj meg, hogy feltettem ezeket a blogra :-) Bocsi!!!!)

Ugye, milyen jók lettek a gorgok? Ők örzik az Ungvári pincében az aszút, a borokat. Nekem nagyon tetszik. A másik képen pedig a Piarista templom órájának mutatójába kapaszkodó Boldizsár látható (lásd "Egy kis sci-fi" bejegyzés).

1 megjegyzés:

  1. Fogadjátok őszinte elismerésemet ehhez a nagyszerű dologhoz, amit véghezvittetek!!
    A történet (amit már megismertem belőle) igazán csodálatos, nektek újhelyieknek meg hasznos is! A képek úgy látom gyönyörűek (sajnos annyi csicsás gyerekkönyv készül, hogy az már szinte lehangoló)!
    Sok sikert és kitartást a véghajrához!
    Újhely csemetéi nagyszerű ajándékot kaptak tőletek!!! Kedvem is támadt meglátogatni a települést, mert igazán felkeltette az érdeklődésemet! :-)
    Somos Móni, Solymár

    VálaszTörlés