2011. február 1., kedd

Amy, a képek felelőse

Szeretném bemutatni nektek illusztrátor társamat, Pintér-Balogh Amyt.
Hogy is fogalmazott az egyik közös ismerősünk?! Áááááá, megvan: „Észak-kelet Magyarország legjobb kreatívja!” Osztom a véleményt! Számos cég arculatát elkészítette már, de amire a legbüszkébb – szerintem – az a Converse pályázatán elnyert első helyezés: ő tervezte a legjobb Converse pólót a TANKCSAPDÁNAK!!!!! A banda 1831 terv közül az övét választotta ki.

forrás:http://community.converse.hu/

De legalább ilyen ügyes, ha rajzainak a gyerekekhez kell szólnia. Nézzétek csak! Ez a festménye a kislánya szobájának falát díszíti.

Anyukaként és grafikusként nagyon tudja, milyen illusztrációk állnak közel a gyerekek szívéhez. Így amikor megkértem, hogy illusztrálja „A csodák városát”, nagy lelkesedéssel vágott bele a munkába, a vázlatok elkészítésébe. A technikák közül az akvarellt választotta, így sok színes kép díszíti majd a könyvet. Régóta ismerem őt és a munkáit, jó vele dolgozni. Arról nem beszélve, hogy mostantól nekem nincs is más dolgom, mint kritizálni és dicsérni, hiszen a tördelői munkát is vállalta, sőt a nyomdával is ő tartja a kapcsolatot, míg el nem készül a könyv valamennyi példánya.
Szóval Amy egy igazi főnyeremény.
És amit még nagyon szeretek benne: mindig mosolyog. Kedvesen, szívből, őszintén!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése