2011. április 20., szerda

Képek!!!!!

...még nem teljes az illusztrációk sora, de elkészült néhány, amiből most válogattam nektek ide a blogra. Remélem tetszeni fog!


"A Szár-hegy csúcsán álló Kálvária kápolnájának tövében, hátát az egyik sziklakőnek döntve kuporgott Bagladi Boldizsár."


"Mintha csillámport szórt volna valaki szét, amit felkapott a forgószél, és nem akarja letenni. Táncolt vele a szél, kavargott, forgott egy helyben. Ahogy a csillámokra esett a Nap fénye, megannyi színt vert róluk vissza: kéket, rózsaszínt, sárgát, lilát… Boldizsár nem tudta róla levenni a szemét. Csodálatos volt. Perceknek tűnt a tánc, pedig pillanatok műve volt, míg a kavargó csillámporból egy karcsú női alak formálódott. Apró volt és amolyan átlátszó. De mégsem… nem látszott át, csak olyan sejtelmes volt a valója. Mégsem ijesztő. Fiatal volt az arca, hosszú ezüstös a haja, ami csaknem földig ért, mint csillámporos ruhája."
"Boldizsár felpattant ágyáról. Látni akarta, hogy mitől ijedt meg annyira a tündér. De nem látott mást, mint a Magas-hegy felett gyülekező viharfelhőket. A távolban már cikáztak a villámok. De a mennydörgés és a villámlás között eltelt idő alapján még messze volt a felhőszakadás a várostól. Boldizsár gyorsan ágyba bújt. Félt a vihartól, így inkább úgy döntött, átalussza azt."


Hát, nem gyönyörűek? ...Ez Ami!

6 megjegyzés:

  1. Mondhatni "meseszépek". Tényleg

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ez igen, de jók lettek. Mindegyik meseszép, és nagyon tetszik Boldizsár :D

    VálaszTörlés
  4. Köszi lányok! Szerintem is nagyon jók! Hajrá Ami!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik!!!Alig várjuk, hogy a kezünkbe legyen:)

    VálaszTörlés
  6. Szépek, és a legjobb, hogy olyanok mint élőben és mégis mesés! Tényleg tanulhatnak belőle ifjaink!

    VálaszTörlés